top of page
Gold gradient background. gold champagne.jpg

Kleuradvies en prijzen

Samen kijken we naar wat kleur met jou doet als persoon en hoe je de kracht van kleur kunt gebruiken om jouw doelen te bereiken. Je zult versteld staan wat kleuren voor je kunnen doen!

Kleuranalyse - Es-styling colors

Kleuranalyse €149

Startconsult 1,5 - 2 uur

We maken samen een inventarisatie aan de hand van de kleuren die je wel en niet draagt. Daarna werk ik jouw voorkeuren uit en geef advies over welke kleuren kunnen ondersteunen in jouw ontwikkeling. Vaak met verrassende inzichten en altijd met inspiratie voor de stappen die jij wilt zetten. 

Kleuranalyse - Es-styling colors

Vervolgconsult €95

Verdieping - 45 min

Vaak heb je wat tijd nodig om nieuwe kleuren te integreren in je leven. Wat zijn je ervaringen met het dragen van de nieuwe kleuren? Heb je vragen bij het implementeren of zijn er ontwikkelingen in je leven waardoor je de kleuren wilt bijstellen? Kom dan langs voor een vervolgsessie.

Interieuradvies - Es-styling colors

Kleuradvies interieur

Adviesgesprek op locatie

De kleuren in je huis waar je veel tijd doorbrengt zijn van invloed op hoe je je voelt. Is er harmonie of heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Vaak kunnen we met kleuren en details verfrissing aan brengen in jouw huis.

Ik kijk graag met je mee!  

Hoe werk ik?

Kleuranalyse

Een kleurenanalyse begint met het in kaart brengen van de kleuren die je draagt en niet draagt in je kleding. In een gesprek over jouw kleding en voorkeuren maken we samen een inventarisatie.

In de tweede afspraak bespreken we wat ik heb gevonden en laat ik je zien welke kleuren en mogelijkheden jou kunnen ondersteunen bij jouw ontwikkeling.​ Je krijgt twee kleuren waar je mee aan de slag gaat en neemt 6-8 weken de tijd om hiermee te experimenteren. Vaak heb je een tijdje nodig om nieuwe kleuren te integreren in je leven en je stijl. 

Vervolgconsult: 

Ben je al een tijdje aan de slag met de nieuwe kleuren, zijn er dieper liggende thema's, of veranderingen in je leven? Dan kun je een vervolgsessie inplannen. 

We kijken samen hoe de kleuren voor je werken en wat er nodig en mogelijk is. Hiermee ben je vaak al goed op weg in een nieuwe richting en met de doelen die jij wilt bereiken.

Kleuradvies interieur (op maat):  

Voor een kleuradvies is elke situatie anders. Is het voor één of meerdere ruimtes in je huis, wil je je kantoorpand een frisse nieuwe look geven, of heb je kleuradvies nodig voor je tuinpaviljoen?  

Ik kijk graag met je mee!

Contact
bottom of page